Samen lunchen bij JUUL

Samen lunchen, wel zo leuk. Dat ervaren nu ook de medewerkers van Pharmapartners en Mondelèz in de America Tower in Oosterhout. Toen Mondelèz fors kosten wilde gaan besparen, bracht Facilicom de twee opdrachtgevers bij elkaar. Nu is er nog maar één contract voor alle facilitaire dienstverlening. En kunnen de medewerkers van Mondelèz elke middag gewoon nog terecht in het bedrijfsrestaurant van de America Tower. Een veel mooier bedrijfsrestaurant bovendien.

Pharmapartners en Mondelèz hadden tot voor kort ieder hun eigen restaurant, receptie, schoonmaak en andere facilitaire dienstverlening. Het contract met Mondelèz, bekend van merken als Milka, Cadbury, LU, TUC, Stimorol en Philadephia, liep via Facilicom België. PharmaPartners, onderdeel van Total Specific Solutions en bekend van het ontwikkelen en beheren van zorgsystemen voor huisartsen, huisartsenposten, openbare- en ziekenhuisapotheken, medisch specialisten en geïntegreerde eerstelijns zorgorganisaties, was klant bij het Nederlandse Facilicom Solutions.

Facilicom België en Facilicom Nederland staken de koppen bij elkaar toen Mondelèz sterk wilde gaan besparen op de facilitaire dienstverlening en er zelfs over dacht het bedrijfsrestaurant in Oosterhout maar helemaal te sluiten. En kwamen met het idee om alle facilitaire dienstverlening te gaan delen. Daar hadden Pharmapartners en Mondelèz wel oren naar. Het samenbrengen van alle soft en hard facilities in één contract leverde zelfs zo veel besparingen op dat er ruimte ontstond voor investeringen.

Mondelèz heeft in de nieuwe situatie geen eigen restaurant meer, maar de medewerkers kunnen nu wel elke dag terecht in het gezamenlijke restaurant op de begane grond. Een schitterend restaurant, want Facilicom heeft hier het spiksplinternieuwe Prorest-concept JUUL geïntroduceerd. Het is een horeca-achtig restaurant met een focus op vers en gezond. Medewerkers en gasten van Pharmapartners en Mondelèz zijn hier de hele dag welkom voor ontmoeten, vergaderen en werken. Trigion Services gaat nu een nieuw entreeconcept implementeren in de gezamenlijke receptie.

Het contract met Facilicom betreft niet alleen catering, receptiediensten en schoonmaak, maar ook handyman-diensten, klein technisch onderhoud en de inkoop van kantoorartikelen en sanitaire artikelen. Inmiddels wordt erover gedacht om de mobiele surveillance en de groenvoorziening eveneens in het contract onder te brengen. Komen er straks meer huurders, dan kunnen ze gebruik gaan maken van dezelfde facilities. Daarmee wordt de America Tower dus nog aantrekkelijker.    

Mondelèz  
Pharmapartners 
JUUL

Gerelateerde artikelen

Door facilitaironline.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen