Een bank resultaatgericht beveiligen

Facilicom is met drie divisies actief bij ABN AMRO. Gom is verantwoordelijk voor het schoonhouden van zo’n tweehonderd locaties, Prorest doet de catering in alle restaurants op ABN AMRO-locaties met minder dan 800 medewerkers. Trigion Services werkt al sinds 1995 voor de afdeling Evenementen van de bank en bemenst de interne servicedesks.
Najaar 2012 heeft ABN AMRO de beveiliging van negen grote kantoren en de mobiele surveillance en alarmopvolging voor zo’n 200 locaties aan Trigion Beveiliging gegund. Trigion wist zich bij de aanbesteding te onderscheiden door de uitgebreide aandacht die het bedrijf heeft voor hostmanship en gastvrije dienstverlening. Bij het beveiligingsbedrijf zijn dagelijks nu zo’n 48 medewerkers betrokken bij de invulling van de dienstverlening bij ABN AMRO.

Het is een contract waarbij het accent is verschoven van inspanning naar resultaat. Per locatie is een vaste prijs overeen gekomen. Het is aan Trigion om de gecombineerde beveiligingsdiensten op een resultaatgerichte manier in te richten. ABN AMRO wil daarmee komen tot zo groot mogelijke synergievoordelen, een vermindering van de administratieve last en een efficiënte en effectieve beheersorganisatie. De bank verwacht bovendien dat Trigion zijn expertise inzet om de klant waar mogelijk te ontzorgen en verwacht een pro-actieve en signalerende rol als het gaat om beveiliging en de ontvangst van bezoekers.

Trigion is enthousiast over deze resultaatgerichte manier van werken: de expertise van de beveiligers wordt hierdoor namelijk maximaal benut. Omdat de prijs per locatie vaststaat, profiteert Trigion er onmiddellijk van als de dienstverlening efficiënter wordt ingericht. Tegelijkertijd verwacht de bank een gelijkblijvend kwaliteitsniveau: het moet veilig zijn. Dat stimuleert innovatie en vernieuwend denken. En dat is natuurlijk alleen mogelijk als Trigion elke dag mee beweegt met de klant en zich goed in de wensen en behoeftes van de bank verdiept. Zo zorgt resultaatgericht werken ook nog eens voor optimale klantgerichtheid.

Gerelateerde artikelen

Door facilitaironline.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen