Blog | Veilig voelen en veilig zijn

U hoort het, u leest het, en u merkt het ... onze wereld verandert en risico's veranderen mee. Al dan niet bewust zijn we voortdurend op zoek naar veiligheid, naar een dak boven ons hoofd. Een dak dat beschermt en veiligheid biedt zowel fysiek als digitaal.  Ieder mens, iedere organisatie heeft behoefte aan veiligheid. Of het nu gaat om distributiebedrijven, overheden, kantoren, scholen of ziekenhuizen. Bedrijven en instellingen willen dat medewerkers, studenten, cliënten en bezoekers zich veilig voelen en veilig zijn.

Het is dát dak dat we graag bouwen bij Trigion. Daarom kijken we met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan het leveren van standaard beveiligingsproducten. Het is tijd voor een nieuw geluid: wij stellen het creëren van veiligheid centraal. We kijken niet alleen naar de oplossing, voor ons telt het resultaat. Je veilig voelen en veilig zijn, daar gaat het om.

Veiligheid creëren we samen met onze klanten. Met Rotterdam The Hague Airport, dat dit jaar zijn 60-jarig jubileum viert en waar reizigers onbezorgd aan hun reis beginnen of daar juist van terugkomen. Met de VU Amsterdam, waar studenten zich veilig concentreren op het ontwikkelen van hun talenten en met diverse andere aansprekende opdrachtgevers.  

Veiligheid creëren we samen met ruim 6.000 collega's. Met collega's als Gerard Gerritsma, Fons van Dijk, Mahmed Razzouki, Anoesjka Cougill en Freddy van der Laan die zich lieten portretteren in het kader van het 50-jarig jubileum dat Facilicom dit jaar viert. Met Nico Hartmans, die in ditzelfde jaar zijn bij Trigion vierde. En met Michel Sulmann, die begrijpt dat je een groot verschil kunt maken door iets kleins te doen.

Veiligheid creëren we door er gezamenlijk onze schouders onder te zetten. Steeds vaker worden we in ons vakmanschap ondersteund door techniek en (data) intelligentie. In die combinatie ontstaan oplossingen die uniek zijn voor iedere situatie, oplossingen die bovenal aansluiten bij de behoeften van mensen en houvast geven in een veranderende wereld.  

 Ellen Groenewoudt • algemeen directeur Trigion

Gerelateerde artikelen

Door facilitaironline.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen